Aρθροπλαστική Fast track

HomeAρθροπλαστική Fast track

Τα Fast track & Enhanced Recovery After Surgery (ERAS)  Protocols είναι πρωτόκολλα γρήγορης αποκατάστασης των ασθενών μετά από Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου και Γόνατος.

Η ιδέα αυτών των νέων αυτών μεθόδων και πρωτοκόλλων γρήγορης αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση ανήκει στο Δανό Καθηγητή Henrik Kehle που πρώτος εμπνεύστηκε και βελτιστοποίησε τα πρωτόκολλα αυτά, για να βελτιώσει τα μετεγχειρητικά αποτελέσματα των ασθενών του. Συνίστανται σε εξειδικευμένες ενέργειες και τεχνικές τόσο προεγχειρητικά για την προετοιμασία του ασθενούς, όσο και διεγχειρητικά και μετεγχειρητικά. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας τόσο της χειρουργικής ομάδας (Χειρουργός, συνεργάτες ), της αναισθησιολογικής ομάδας, της νοσηλευτικής ομάδας των χειρουργείων και του ορόφου, φυσικοθεραπευτών, και πολλών άλλων ομάδων υποστήριξης συμπεριλαμβανομένων άλλων ειδικοτήτων (παθολόγων, καρδιολόγων, πνευμονολόγων κτλ).

Με το Fast track & Enhanced Recovery After Surgery (ERAS) Protocols, ο ασθενής προετοιμάζεται σωστά κατά την προεγχειρητική περιόδο και βελτιστοποιούνται όλες οι λειτουργίες του και οι εφεδρείες για να μπορεί να ανταπεξέλθει τάχιστα, με τον καλύτερο τρόπο και μειώνοντας σημαντικά τις επιπλοκές και παρενέργειες του μεγάλου αυτού χειρουργείου της Αρθροπλαστικής του Ισχίου ή Γόνατος.

Οι εξελιγμένες και πρωτοποριακές τεχνικές αναισθησίας είναι κατάλληλες ώστε ο ασθενής αφενώς να μην αισθανθεί και καταλάβει τίποτα και αφετέρου να συνέλθει γρήγορα από αυτή.

image
https://www.ortholarissa.gr/wp-content/themes/hazel/
https://www.ortholarissa.gr/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/ortholar/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off